Over Liesbeth

In 2015 behaalde ik mijn diploma leerkracht lager onderwijs. Tijdens deze opleiding koos ik als eindtraject ‘Wellness’. Tijdens dit semester voelde ik voor het eerst de passie voor het vak. Ik besloot kort daarop mij in te schrijven in de opleiding schoonheidsspecialiste. Een jaar later behaalde ik mijn diploma.

Tijdens de opleiding en in de daaropvolgende vakanties volgde ik stage in een gekend en gerenommeerd schoonheidsinstituut. Met mijn diploma op zak en met de grote steun van familie en vrienden open ik nu mijn eigen schoonheidsinstituut. Het mooiste in u naar boven halen, daar ligt mijn passie!

Doorheen mijn studieloopbaan als schoonheidsspecialiste werd ik altijd beschouwd als de gedreven en gepassioneerde leerlinge. Ik stelde geen genoegen met klassieke behandelingen, de passie vroeg naar meer. Om mezelf te verbeteren besloot ik mij in te schrijven in de avondopleiding medische pedicure. Ik probeer zo mijn achtergrond steeds te verbreden en voor u klaar te staan.

Ik verheug me alvast op uw bezoek!

Liesbeth Christiaens

Liesbeth Christiaens

Het Instituut

Schoonheidsinstituut Liesbeth is gelegen in de Doorniksesteenweg te Avelgem. Het is een sfeervol, warm en modern salon waar u kan genieten van een breed scala aan behandelingsmogelijkheden. Als schoonheidsspecialiste ben ik gespecialiseerd op het vlak van huidverbetering. Elke gelaatsverzorging begint met een huidanalyse. Zo wordt voor u de beste verzorging samengesteld die u thuis zelf kan verderzetten. Ik streef ernaar om uw huid met een gespecialiseerde aanpak en samen met u te verbeteren.

Naast huidverbetering kan u bij Schoonheidsinstituut Liesbeth ook terecht voor allerhande schoonheidsbehandelingen. Op deze website kan u meer specifieke informatie vinden over de behandelingen en producten die worden aangeboden. Voor eventuele verdere vragen kunt u steeds mailen of telefonisch contact opnemen.

Een goede behandeling kan niet zonder kwalitatieve en veilige producten. Ik maak er dan ook prioriteit van om de beste merken voor u te selecteren. Jaarlijks krijgen we heel wat toxines binnen via onze huid, ik vind het mijn verantwoordelijkheid u kwalitatieve en veilige producten te kunnen aanbieden. Ik ben dan ook trots op mijn gekozen producten. Meer informatie over de merken en hun filosofie vindt u verder op mijn website.